Over ons

Wannes Bakx, tandprotheticus

Op 1 april 2017 opende Wannes Bakx zijn tandprothetische praktijk aan het Heuvelplein in Beek en Donk. In 2010 rondde hij de opleiding tot tandtechnicus af, met specialisatie ‘volledige prothese’. Aansluitend is hij gestart met de opleiding tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht. In 2014 rondde Wannes ook deze opleiding succesvol af. De afgelopen 10 jaar werkte hij bij een mondzorgkliniek en tandprothetische praktijk in de omgeving van Eindhoven. Al jaren had Wannes de droom om op een dag zelfstandig zijn vak uit te oefenen. In 2017 waagde hij de stap en werd zijn eigen tandprothetische praktijk in Beek en Donk een feit.

Wannes: “Mijn praktijk richt zich vooral op tandtechniek, voornamelijk prothesen, en het aanmeten daarvan. Daarnaast ben ik nog werkzaam in de psychogeriatrische- en somatische zorg en bezoek ik woonzorgcentra om cliënten van prothetische zorg te voorzien.”

Janneke Strik, tandartsassistente en administratief medewerker

Janneke: “Ik ben jarenlang werkzaam geweest als bevlogen tandartsassistente in de regio Eindhoven. Nu heb ik mijn draai gevonden als assistente en administratief medewerker bij Tandprothetische Praktijk Laarbeek. Samen met Wannes draag ik zorg voor de planning en administratie van de praktijk.”

Samenwerking en expertise:

Tandprothetische Praktijk Laarbeek werkt samen met een aantal tandartspraktijken in de regio en de afdeling Kaakchirurgie van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond/Deurne. Ook hebben we goede contacten met andere tandprothetici en laboratoria in de regio. Zo bent u altijd verzekerd van de grootst mogelijke zorg en aandacht. Daarnaast werken we volgens moderne technieken. Als tandprotheticus volgt Wannes regelmatig cursussen en bezoekt hij symposia en bijeenkomsten om zijn kennis en kunde up-to-date te houden.

Wij zijn aangesloten bij de ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici) en KRTP (Kwaliteitsregister Tandprothetici).

Voor tandartsen:

Ondervindt u als tandarts moeilijkheden of heeft u vragen over het aanmeten van een prothese? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. In ons eigen laboratorium komen alle belangrijke disciplines en specialiteiten aan bod. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via (0492-) 46 84 44.

Een samenwerking met Tandprothetische Praktijk Laarbeek biedt u als tandarts diverse voordelen. Zo creëert u zelf ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Bovendien kunnen patiënten sneller geholpen worden, bijvoorbeeld als er sprake is van een spoedgeval.